Termékismertető

2010. december 13., hétfő

Szabad felhasználású hitel

A szabad felhasználású jelzáloghitel egy ingatlan alapú hitel és felhasználásának célja nincs megkötve, azaz a hiteligénylő a banktól kapott pénzt bármire elköltheti. Ilyen célok lehetnek pl: vállalkozás elindítása, ingatlan megvásárlása, különböző ingóságok (pl: autó) megvásárlása kedvező kamatozás mellett, gépjármű megvásárlása. Kedvező kamatozás, könnyített feltételek és gyors átfutási idő mellett.

Tovább »

 

Hitelkiváltás, adósságrendezés

A hitelpiac rohamos fejlődésével az új hitelek kínálta feltételek és lehetőségek mellett a "régi" hitelek feltételi már előnytelen, magasabb törlesztőrészlettel bírnak. Ezért érdemes lehet elgondolkodni a meglévő hiteleinek a kiváltásán és így akár 50%-al lecsökkentheti a meglévő havi törlesztőrészletét. Emellett meglévő áruhitelét, személyi hitelét, hitelkártya tartozásait, járműhitelét, magas kamatozású forinthitelét kiválthatja, vagy akár több meglévő hiteltartozását mindössze egy kedvezőbb hitelre átválhatja.

Tovább »

 

Ingatlanlízing

Amennyiben megtalálta régóta keresett otthonát, akkor már csak néhány lépés választja el a beköltözéstől. Nincs önereje és lakás vásárolnak? Kiszorult a fészekrakó támogatásból? Pusztán csak befektetne? A lakáslízingnek köszönhetően akár 0% önerő mellett beköltözhet álmai lakásába, ami a lízing lejáratakor a tulajdonába kerül. Ne fizessen lakásbérleti díjat, ha a bérleti díj összegéből saját tulajdonú lakást is vásárolhat! Van megoldás: ingatlanlízing.

A lízing előnyei:

  • lakás akár önerő nélkül
  • 15 millió Ft-ig illetékmentes
  • kezelési költség nélkül
  • előtörlesztési lehetőség
  • gyors lízingbírálat
  • kedvező havi díjak
  • pótfedezet bevonható

Tovább »

 

Lakáshitel,támogatott lakáshitelek

Nem tudja, hogy mit hoz a jövő? Fél a deviza kamatok állandó változásától? Szeretné kihasználni az állami kedvezményeket? Az államilag támogatott lakáshitelek kizárólag forint alapon vehetők igénybe és ennek köszönhetően a havi törlesztőrészlet állandó. Kedvező kamatozás a támogatásoknak köszönhetően, nagyfokú biztonság. Élvezze Ön is a támogatások adta előnyöket.

Tovább »

 

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Hitelkiváltás

15 év25 év
1 millió Ft6 618 Ft4 432 Ft
5 millió Ft33 088 Ft22 162 Ft
7.5 millió Ft49 632 Ft33 243 Ft
10 millió Ft66 175 Ft44 324 Ft
15 millió Ft99 263 Ft66 485 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Szabad felhasználású hitel

Lakáshitel

Lakáslízing

Adósságrendezés

Hitelkiváltás

Adósságrendező hitel kalkulátor

BAR, KHR listás megoldások

Hitelkalkulátor

Hitelszótár

Hasznos információk

Szolgáltatásaink

Támogatott hitelkalkulátor

Költségvetés kalkulátor

Elsősegély

Hitelügyvéd