Magunkról

2010. december 13., hétfő

Üdvözöljük Magyarország első, bajba jutott ügyfelekre szakosodott internetes hitelportálján. Az alapítók több éves bankszakmai és hitelbrókeri múlttal rendelkező magánszemélyek.

A hitelek térhódításának következtében nő a törlesztési problémákkal küszködők száma. Sokszor önhibánkon kívül kerülünk olyan helyzetbe, hogy nem tudjuk a bank felé törleszteni tartozásunkat és ennek köszönhetően a bankok elutasítja hitelkérelmünket. A hitelpiacon tapasztalható versenynek köszönhetően manapság szinte minden problémára lehet biztonságos és megfizethető megoldást találni. A pénzügyi problémák ellenére a bajba jutott ügyfeleknek is vannak álmaik és ezek megvalósításához ajánljuk fel szolgáltatásainkat.

Küldetésünk

A hitel felvétele Ügyfeleink számára hosszú évekre szóló elkötelezettséget jelent, ezért hiteltanácsadóink tudásuk legjavát adva, felelősségteljesen segítik elő a jó döntés meghozatalát. Ügyfeleinket mindig objektíven tájékoztatjuk a pontos termékjellemzőkről, folyamatokról, előnyökről-hátrányokról. Kizárólag az ügyfél érdekeit helyezzük előtérbe, semmilyen más érdek nem befolyásolhatja a tanácsadóink munkáját.

Jól tudjuk, hogy elégedett vevőinket bármikor elveszíthetjük. Érzékenyen reagálunk vásárlóink igényeire, igyekszünk elvárásaikat maximálisan teljesíteni. A hozzánk érkező elégedetlen Ügyfelet külön kihívásnak tekintjük. Számunkra ez mindig újabb lehetőség arra, hogy bebizonyítsuk azt, hogy miben különbözünk a "többi", hitelezési piacon tevékenykedő versenytárstól. Irodánk
Tegyen próbára minket!

A Hitelklinika szolgáltatásai

  • Végrehajtással terhelt ingatlanok kezelése, banki hitellel történő kiváltása
  • Magánhitellel terhelt ingatlanok kezelése, banki hitellel történő kiváltása
  • BAR listás ügyfelek finanszírozása
  • Bank által elutasított ügyfelek finanszírozása
  • Jövedelemmel nem rendelkező ügyfelek finanszírozása
  • Törlesztőrészlettel elcsúszott ügyfelek kezelése
  • Meglévő hiteltartozás(ok) kiváltása

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Hitelkiváltás

15 év25 év
1 millió Ft6 618 Ft4 432 Ft
5 millió Ft33 088 Ft22 162 Ft
7.5 millió Ft49 632 Ft33 243 Ft
10 millió Ft66 175 Ft44 324 Ft
15 millió Ft99 263 Ft66 485 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Szabad felhasználású hitel

Lakáshitel

Lakáslízing

Adósságrendezés

Hitelkiváltás

Adósságrendező hitel kalkulátor

BAR, KHR listás megoldások

Hitelkalkulátor

Hitelszótár

Hasznos információk

Szolgáltatásaink

Támogatott hitelkalkulátor

Költségvetés kalkulátor

Elsősegély

Hitelügyvéd