Töltse ki rövid adatlapunkat, szakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt!
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Akár 50%-kal csökkentjük meglévő törlesztőrészletét

 • Legolcsóbb adósságrendező törlesztőrészletek
 • Akciók, kedvezmények adósságrendezőknek
 • Egyedi adósságrendező feltételek
 • Fix kamatozású, biztonságos hitelek
 • Forint és deviza alapú hitelek
 • Hasonlítsa össze több mint 30 bank kínálatát
 • Kiszámítható havi törlesztőrészlet
 • 3%-os elutasítási arány
 • Naponta frissülő hitelkalkulátor
 • Deviza- és biztonságos forint hitelek

A hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő kiválasztását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek a legkedvezőbb törlesztőrészletet az összes elérhető devizanemben.
A pontos kalkuláció elkészítéséhez kérem adja meg az alábbi adatokat.
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft

Kalkuláció

 • Minden ajánlat a meghatározó magyar pénzintézetektől
 • Bármikor előtörleszthető hitelkonstrukciók
 • Díjmentes összehasonlítási lehetőség
 • Számos hitel összevonása egy törlesztőre

Hitel fajták

Adósságrendezés? Ha bajban van, akkor - ha még időben lép - az adósságrendező hitel segíthet Önnek. OTP az első természetesen az akciók tekintetében! Nézzük, mely bankok nyújtanak adósságrendező hiteleket és milyen feltételekkel. UCB adósságrendezése most banki költség nélkül válthatja kedvezőbbre meglévő hiteleit. AXA Bank adósságrendezés segítségével rugalmasan és könnyedén juthat havi több ezer forintos megtakarításhoz. OTP mindig biztos, és megbízható megoldást nyújt, a hiteleiket rendező kívánok részére. Budapest Bank (BB) egyenlítő hitel terméke a 2010-es év talán legkreatívabb terméke, ami kombinálja a hitelt és a megtakarítást. Adósságrendező hitelek összehasonlítása egy helyen! Megtalálja nálunk a tévéből jól ismert ERSTE Bank adósságrendzés céljára szolgáló hitelét. Jelenleg sok bank a hiteleit díjelengedési, szerződéskötési és számos kedvezménnyel tarkítja. Legyen szó például a K&H vagy más néven KH bankról, amely töretlenül nyújt megoldásokat hitelkiváltással foglalkozók számára. Nem kell tehát mást tennie, vegye fel velünk a kapcsolatot és megmutatjuk, hogy a legkedvezőbb a hitelkiváltás. MKB Bank szerződéses partnerünk, aki kiemelkedő banki szolgáltatások mellett nyújtja szolgáltatásait első sorban prémium ügyfélszegmens részére. Oberbank és Sopron Bank esetében akár egyedi feltételek mellett kedvező hitelhez jutni jól fizető és magas jövedelemmel rendelkező adósoknak. Sajnálatos módon a CIB Bank hitelei és a hitelezési folyamat kevésbé rugalmas, mint a versenytársak esetében. Raiffeisen Bank inkább a 0 forintos számlacsomagjával hódít a piacon az adósságrendező hitelekben sajnos nem eléggé versenyképes a több szereplőhöz képest.

Szabad felhasználású hitel

2010. december 13., hétfő

Ha lakása van, hitele is van!

Pénzre van szüksége? Nem akarja igazolni a felhasználás célját? Legjobb kondíciókat keresi? Kihasználná a banki akciókat, kedvezményeket? Kíváncsi hogyan juthat hitelhez a szigorított banki feltételek mellett?

A szabad felhasználású jelzáloghitel magánszemélyek részére (beleértve az egyéni vállalkozókat, mezőgazdasági termelőket, és egyéb önálló tevékenységet végzőket is) ingatlanfedezet mellett nyújtható szabad felhasználásra. Ezt a hitelt lakáscélú felhasználásra is igénybe lehet venni, mint kiegészítő hitel, és igényelhető állami támogatásos hitelek mellé is. Szabad felhasználású hitel segítségével válthatja ki többek között az APEH tartozását, közüzemi tartozását is!

Ne fogadja el az első kedvezőek tűnő ajánlatot, kérje legalább 3 bank ajánlatát. Egy elhamarkodott döntésnek köszönhető rossz szabad felhasználású hitellel akár milliókat veszíthet hosszú távon.

Szabad felhasználású hitelek igénylésének feltételei:
1.Kik igényelhetik? Bárki (BAR / KHR listások esetén tiszta adóstárs bevonása mellett)
2.Milyen célra igényelhető? BÁRMIRE SZABADON ELKÖLTHETŐ: APEH tartozás kiváltására, Végrehajtás kiváltására, Köztartozás kiváltására, Magánhitel kiváltására, Lakásfelújítás, bővítés, korszerűsítés, Hitelkiváltás, Autóvásárlás, Utazás, Üzlethelység vásárlása, Vállalkozás finanszírozása.
3.Mekkora hitelösszeg igényelhető? 500 e – 100 millió forint
4.Mekkora jövedelem szükséges az igényléshez? Legalább 70.000 Ft igazolt jövedelem (jövedelemigazolás nélkül egyedi bírálat szükséges, keressen meg minket)
5.Milyen devizanemben igényelhető? Forint (HUF) alapon
6.Milyen kamatperiódus mellett igényelhető? 1 hónap – 3 éves kamatperiódus mellett

Mi megtaláljuk az Ön számára garantáltan legolcsóbb szabad felhasználású hitellehetőséget. Több mint finanszírozó pénzintézet legkedvezőbb termékei közül választhat egy helyen. Felkészült munkatársaink az egyedi ajánlatok elkészítésétől és legkedvezőbb hitel kiválasztásától egészen a hitel kifolyósításáig végigkísérik Önt. A tanácsadás díjmentes és kötelezettségmentes. Éljen a választás adta jogával! Szabad felhasználású hitel kalkulátor segítségével könnyedén összehasonlíthatja a piac legolcsóbb törlesztőrészleteit egy helyen. 

Az igényléshez nem kell mást tennie, töltse ki az oldal tetején található igénylő nyomtatványunkat.

 

Népszerű bejegyzések

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Hitelkiváltás

15 év25 év
1 millió Ft6 618 Ft4 432 Ft
5 millió Ft33 088 Ft22 162 Ft
7.5 millió Ft49 632 Ft33 243 Ft
10 millió Ft66 175 Ft44 324 Ft
15 millió Ft99 263 Ft66 485 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Szabad felhasználású hitel

Lakáshitel

Lakáslízing

Adósságrendezés

Hitelkiváltás

Adósságrendező hitel kalkulátor

BAR, KHR listás megoldások

Hitelkalkulátor

Hitelszótár

Hasznos információk

Szolgáltatásaink

Támogatott hitelkalkulátor

Költségvetés kalkulátor

Elsősegély

Hitelügyvéd