Töltse ki rövid adatlapunkat, szakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt!
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Akár 50%-kal csökkentjük meglévő törlesztőrészletét

 • Legolcsóbb adósságrendező törlesztőrészletek
 • Akciók, kedvezmények adósságrendezőknek
 • Egyedi adósságrendező feltételek
 • Fix kamatozású, biztonságos hitelek
 • Forint és deviza alapú hitelek
 • Hasonlítsa össze több mint 30 bank kínálatát
 • Kiszámítható havi törlesztőrészlet
 • 3%-os elutasítási arány
 • Naponta frissülő hitelkalkulátor
 • Deviza- és biztonságos forint hitelek

A hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő kiválasztását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek a legkedvezőbb törlesztőrészletet az összes elérhető devizanemben.
A pontos kalkuláció elkészítéséhez kérem adja meg az alábbi adatokat.
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft

Kalkuláció

 • Minden ajánlat a meghatározó magyar pénzintézetektől
 • Bármikor előtörleszthető hitelkonstrukciók
 • Díjmentes összehasonlítási lehetőség
 • Számos hitel összevonása egy törlesztőre

Hitel fajták

Adósságrendezés? Ha bajban van, akkor - ha még időben lép - az adósságrendező hitel segíthet Önnek. OTP az első természetesen az akciók tekintetében! Nézzük, mely bankok nyújtanak adósságrendező hiteleket és milyen feltételekkel. UCB adósságrendezése most banki költség nélkül válthatja kedvezőbbre meglévő hiteleit. AXA Bank adósságrendezés segítségével rugalmasan és könnyedén juthat havi több ezer forintos megtakarításhoz. OTP mindig biztos, és megbízható megoldást nyújt, a hiteleiket rendező kívánok részére. Budapest Bank (BB) egyenlítő hitel terméke a 2010-es év talán legkreatívabb terméke, ami kombinálja a hitelt és a megtakarítást. Adósságrendező hitelek összehasonlítása egy helyen! Megtalálja nálunk a tévéből jól ismert ERSTE Bank adósságrendzés céljára szolgáló hitelét. Jelenleg sok bank a hiteleit díjelengedési, szerződéskötési és számos kedvezménnyel tarkítja. Legyen szó például a K&H vagy más néven KH bankról, amely töretlenül nyújt megoldásokat hitelkiváltással foglalkozók számára. Nem kell tehát mást tennie, vegye fel velünk a kapcsolatot és megmutatjuk, hogy a legkedvezőbb a hitelkiváltás. MKB Bank szerződéses partnerünk, aki kiemelkedő banki szolgáltatások mellett nyújtja szolgáltatásait első sorban prémium ügyfélszegmens részére. Oberbank és Sopron Bank esetében akár egyedi feltételek mellett kedvező hitelhez jutni jól fizető és magas jövedelemmel rendelkező adósoknak. Sajnálatos módon a CIB Bank hitelei és a hitelezési folyamat kevésbé rugalmas, mint a versenytársak esetében. Raiffeisen Bank inkább a 0 forintos számlacsomagjával hódít a piacon az adósságrendező hitelekben sajnos nem eléggé versenyképes a több szereplőhöz képest.

Hitelkiváltás

2010. december 13., hétfő

Ha unja már a magas törlesztőrészletet…

Kíváncsi, hogy fizethet kevesebb meglévő hiteleiért? Drága a hitele törlesztőrészlete? Az állandó devizamozgás miatt nehezen tudja fizetni a havi törlesztését?

A hitelkiváltás segítségével régi, sokszor elavult hiteleit átdolgozzuk egy sokkal olcsóbb és rugalmasabb termékre. Ez annyit jelent az Ön számára, hogy kedvezőbb válik a havi törlesztőrészelt. A havi megtakarítás, a kiváltandó hiteltípusok függvényében, akár 20-50% is lehet. Ez ugyebár annyit jelent,  hogy akár több tízezer forintot spórolhat egy ilyen lehetőséggel.

Milyen esetekben kifejezetten ajánlott a hitelkiváltás?

 • Személyi kölcsön, személyi hitel jelzáloghitellel történő kiváltása
 • Áruhitel, bevásárló kártya, hitelkártya jelzáloghitellel történő kiváltása
 • Autóhitel

Fenti termékek (legalább 1millió forintot meghaladó tartozás) összevonása esetén a gyakorlatban akár a felére csökkenhető a törlesztőrészlet.

Hitelkiváltás feltételei:

1. Futamidő 1-25 év
2. A hitelkiváltás Forint és Euró alapon érhető el.
3. Igényelhető hitelösszeg 1 – 100 millió forint (az ingatlan értékének 75%-a, pótingatlan bevonása esetén akár 100% is)
4. Akár több ingatlan is bevonható fedezetként, de az ingatlan piaci érékének a 3 millió forintot meg kell haladnia.
5. Igazolt jövedelem szükséges az igényléshez. Jövedelemigazolás nélkül egyedi bírálatra van lehetőség. Részletekkel kapcsolatosan keresse meg cégünket.

Éljen a választás adta lehetőséggel és győződjön meg Önmaga róla, hogy van-e olcsóbb törlesztőrészlet a piacon. Hitelkiváltás kalkulátor segítségével 1 perc alatt összehasonlíthatja több mint 20 bank kínálatát.

Érdekli, hogyan tud havonta akár tízezreket megtakarítani? Igénylés megkezdéséhez töltse ki az oldal tetején található igénylőlapunkat és munkatársunk 24 órán belül megkeresi Önt.

 

Népszerű bejegyzések

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Hitelkiváltás

15 év25 év
1 millió Ft6 618 Ft4 432 Ft
5 millió Ft33 088 Ft22 162 Ft
7.5 millió Ft49 632 Ft33 243 Ft
10 millió Ft66 175 Ft44 324 Ft
15 millió Ft99 263 Ft66 485 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Szabad felhasználású hitel

Lakáshitel

Lakáslízing

Adósságrendezés

Hitelkiváltás

Adósságrendező hitel kalkulátor

BAR, KHR listás megoldások

Hitelkalkulátor

Hitelszótár

Hasznos információk

Szolgáltatásaink

Támogatott hitelkalkulátor

Költségvetés kalkulátor

Elsősegély

Hitelügyvéd